Post by nearexinlaiblom on Mar 9, 2022 10:00:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Decked Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Decked Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátor všetky ▞▞▞
▞▞▞ Decked Builder 2022 version ▞▞▞
keďže vyriešili „problém s cenami“, moja zbierka sa teraz ani nenačíta. veľmi frustrujúce.
Zakaždým, keď sa pokúsim otvoriť túto aplikáciu, spadne.
Po aktualizácii údajov o karte sa mi už aplikácia nedá otvoriť. Poslal som vývojárom množstvo hlásení o chybách a bezvýsledne som odinštaloval/preinštaloval. Ohodnoťte jednu, aby ste zvýšili povedomie vývojárov a snáď informovali ostatných.
Žiadne štandardné karty
Decked Builder Kort iee
Decked Builder Thẻ bài vqv
Veľmi jednoduché rozhranie, karty sa vždy rýchlo pridávajú
Opravte aplikáciu. Momentálne zlyháva počas procesu zavádzania. Bola to úžasná aplikácia až do poslednej aktualizácie.
milovať aplikáciu muž
s najnovšou aktualizáciou už nevidím úplný zoznam kariet. Je ťažké uveriť, že vo všetkých mtg je len 216 modrých alebo zelených kariet, ale to je všetko, čo mi aplikácia ukazuje.
vôbec to nestojí za môj vlastný balíček
Decked Builder קלפים ulip
The Snow Queen: Fun Run Games ጀብዱ gwn
Zrazu to neviem otvoriť. Mám na ňom postavenú palubu, ale vždy sa zatvorí na obrazovke zaťaženia. Som naštvaný, že som za to zaplatil a nemôžem to použiť. Okrem toho, aj keď sa mi táto aplikácia naozaj páči, opravte ju. Používam lg g4, ak to pomôže.
Jednoznačne najlepšie dostupné aplikácie na vytváranie balíčkov. Dalo by to 5 hviezdičiek, ale aktualizácie databázy často úplne porušia aplikáciu a ponechajú ju nepoužiteľnú až do ďalšej aktualizácie. Aplikácia sa k dnešnému dňu, 28. marca 2016, momentálne neotvorí.
Aplikácia je teraz opäť spustená
nie je to aplikácia za 4 doláre. Za 4 doláre získate takmer nič. Chcete mať možnosť pridať svoju zbierku? 2 doláre. chcete mať možnosť použiť kameru viac ako raz? 5 dolárov. je to BS. nepoužívajte to.
Aplikácia Lava dis
Donedávna skvelá aplikácia. Už nie je možné oceniť karty alebo balíčky na základe cien TCG PLAYER MID. Okrem toho je skvelý. Prosím oslovte a radi sa zmení na 5 hviezdičiek.
Januárová úprava: aplikácia bola opravená a opäť funguje. skvelé! 19. decembra 2019 upraviť zariadenie Galaxy S10: aplikácia teraz zlyhá, kedykoľvek sa pokúsim zobraziť obrázky kariet vo vyhľadávaní, alebo, čo je najdôležitejšie, moje balíčky. Túto aplikáciu používam roky a milujem ju. Dúfam, že sa to dá čoskoro opraviť.
skvelá aplikácia
Decked Builder கார்டு qyo
Prečo už nevidíme aktuálne meta balíčky?
A
Je to stále dobrá aplikácia, ale staré rozhranie sa mi páčilo viac. Už nemôžem prepínať tam a späť medzi vyhľadávaním a balíčkom bez toho, aby to resetovalo moje vyhľadávanie.
Pre verziu Androidu sa to neoplatí. Táto aplikácia sa oveľa jednoduchšie používa na iPade
Túto aplikáciu som dostal nie tak dávno a bola skvelá. Ale teraz už nemôžem upravovať/odstraňovať/pridávať balíčky. Čo sa stalo?! Táto aplikácia sa momentálne používa mizerne a nemá pre mňa žiadny účel. Po oprave sa zle zmení na hodnotenie 5 hviezdičkami!
Ľahko stojí niekoľkonásobok sumy, ktorú som za to zaplatil. Najlepší mtg zdroj
Milujem túto aplikáciu, ale veľmi potrebuje opravu chýb. Od poslednej aktualizácie úplne nepoužiteľné.
Boli roky mojou obľúbenou aplikáciou a každému som o nej povedal, že nie všetko, čo robí, je pád
Fantastická aplikácia na vytváranie paluby, najmä keď platíte za doplnok na sledovanie zbierky. Dávam 3 hviezdičky, pretože je veľmi nepríjemné neustále povoľovať transakcie, aby som mohol sledovať moju zbierku.
Fantastický.
Skvelá aplikácia. Zjednodušuje sledovanie vašich balíčkov. Jednou z požiadaviek na zmenu funkcie by bolo presunúť tlačidlo resetovania funkcie vyhľadávania kariet na X úplne vpravo od vyhľadávacieho textového poľa.Aktuálna poloha je často za mojou klávesnicou a v praxi je nepohodlná Aktualizácia 19. 9. 2021 Aplikáciu mám stále rád, ale rád by som mal možnosť nastaviť predvolené zoradenie na niečo iné ako „podľa typu“. Vždy používam podrobné a musím zmeniť pohľad. každý. čas.
Skener odpadu a aplikácia.
Skvelá aplikácia.
Mám to, aby som mohol mať deckbuilder na offline použitie. Je čistý a pomerne ľahko sa používa a naozaj sa mi páči. Moja jediná sťažnosť je, že funkcia testovania paluby chýba príliš veľa na testovanie niektorých balíčkov. Je to naozaj dobré len na kreslenie testovacích rúk. Okrem toho je lov zlata dobrý iba pre balíčky, ktoré nie sú v interakcii s knižnicou. Knižnica sa zamieša vždy, keď ju otvoríte, a nemôžete si zmeniť poradie kariet pre veci ako Ponder. Tiež cenové údaje pre Star City Games by boli pekné. Ide o môj obchod a veľa ľudí.
Decked Builder Card tprz
Kedysi som používal nástroj na vytváranie balíčkov, pretože od najnovšej aktualizácie systému Android zakaždým spadne.
Slušné na sledovanie. Zdá sa, že je veľmi zlé identifikovať kartu z obrázku. Musíte urobiť tú istú kartu niekoľkokrát, aby ste to dosiahli správne.
všetkým, ktorí tento týždeň stratili balíčky, ak ich môžete získať späť. použite nastavenie importovaného balíčka, stlačte tlačidlo zobraziť interné úložisko (moje bolo vpravo hore), vyberte svoj telefón ako miesto vyhľadávania, otvorte priečinok Android, údaje, com.deckedbuilder, balíčky, všetky stratené balíčky by tam mali byť. môžete ich importovať a uložiť ako nový formát balíka.
Skvelá aplikácia na katalogizáciu zbierok a stavbu paluby a podľa môjho názoru stojí za cenu (vrátane nákupov aplikácií)