(Android/iOS) Μάθετε Ιταλικά - Ακουστικό Και Προφορικό cheat code glitch money
Mar 9, 2022 10:16:16 GMT -5
Post by nearexinlaiblom on Mar 9, 2022 10:16:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Μάθετε Ιταλικά - Ακουστικό Και Προφορικό ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Μάθετε Ιταλικά - Ακουστικό Και Προφορικό IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch money ▞▞▞
▞▞▞ Μάθετε Ιταλικά - Ακουστικό Και Προφορικό 2022 version ▞▞▞
Πολύ χρήσιμο για αρχάριους.
Πολύ κακή εφαρμογή..... Δεν σου εξηγούν καν τίποτα.. Αλλά αρχίζουν να μιλούν Πολύ φτωχά
Είναι πολύ καλή εφαρμογή που σας βοηθά να βελτιώσετε γρήγορα τις γλωσσικές σας δεξιότητες, εάν έχετε ήδη κάποια βασικά.
Είναι εξαιρετικό, αλλά πρέπει να προσθέσετε τη λειτουργία μεταγραφής σε αυτό...
Το καλύτερο
Ωραία εφαρμογή..
μόνο το πρώτο θέμα και ήδη ξέρω ότι είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης ξένων γλωσσών στο playstore, YOOO δεν υπερβάλλω καν ⭐⭐⭐⭐⭐
Es bastante útil para aprender frases
Εξαιρετική εφαρμογή! Απλό και εύκολο στη χρήση. Κάλυψε όλο το επίπεδο. 5 αστέρια! Καλή δουλειά παιδιά!
Πολύ καλή εφαρμογή εκμάθησης 👌
Αυτό ακριβώς χρειάζομαι. Εξυπηρετεί τον σκοπό του πολύ καλά.
Ήθελα να μου αρέσει αυτή η εφαρμογή, αλλά οι διαφημίσεις είναι αφόρητες. Συγκεντρώνεσαι για 10 δευτερόλεπτα και μετά κάνεις άλλη μια διαφήμιση. Απεγκαταστάθηκε.
Υπέροχη εφαρμογή
Learn Italian - Listening And Speaking تعلیمی yvwv
πραγματικά ωραίο και εύκολο στη χρήση
Bellissimo
εξαιρετική εφαρμογή με πολλές προαιρετικές δυνατότητες
Η ορθογραφία είναι μόνο στη φωνητική για τα ιταλικά. Αυτό εκτιμάται πολύ για την εκμάθηση της προφοράς, αλλά είναι επίσης σημαντικό να δείτε την πραγματική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ορθογραφία της ιταλικής λέξης! Μπορείτε να φανταστείτε να μαθαίνετε ree-peh-teh-reh ως τη λέξη για το ripetere (επανάληψη); Επομένως, χρειάζεστε 3 γραμμές κειμένου για να εμφανιστείτε. Συμφωνώ επίσης με έναν άλλο χρήστη, αυτές οι διαφημίσεις είναι υπερβολικά συχνές και πρέπει να μπορούμε να επαναλαμβάνουμε μια φράση μέχρι να την καταργήσουμε, όχι να επιστρέψουμε στην αρχή. Απεγκαθιστώ αυτήν την εφαρμογή.
Μου άρεσε πολύ αυτή η υπέροχη εφαρμογή, μπορείτε να προσθέσετε μερικές πρακτικές εργασίες;
Ναί! Ναί! Και ναι! Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή ποτέ σας ευχαριστώ πολύ! Το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι πώς μπορείτε να αποκρύψετε τη μεταγραφή για να δοκιμάσετε την ακρόαση 🎧 και να την αποκαλύψετε για να μάθετε πώς γράφονται οι λέξεις!!!
Έχω ψάξει για ιταλική συνομιλία εδώ και καιρό για να μάθω ιταλικά. Μου ακούγονται όλα εντάξει τώρα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!😊😊😊 イタリア語を勉強する楽しみにしている。
Καλό για βασική μάθηση
Αγαπήστε κάθε κομμάτι του. Ευχαριστώ
πολύ χρήσιμο😁😁😁😁😁😁😁😁😁😀😀😀
Καταπληκτική εφαρμογή!Ωραία εφαρμογή
πολύ χρήσιμη εφαρμογή.
Beat the Boss 3 Akcja iqx
αυτή η εφαρμογή είναι χρήσιμη για τους ανθρώπους να μάθουν και να απολαύσουν την όμορφη ιταλική γλώσσα.
Το εκτιμώ πραγματικά👍👍💐
είναι μια πολύ καλή εφαρμογή ☺☺
Καλό για μάθηση
Ειναι υπεροχο
Αγαπήστε την ακρόαση, η ομιλία είναι όμορφη. Είναι πολύ βολικό καθώς μπορείτε να διαβάσετε και να μεταφράσετε όλα όσα λένε. Η καλύτερη ιταλική εφαρμογή που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.
Χρήσιμος
Αρκετά καλό
Ομορφη
πολύ χρήσιμη εφαρμογή
Φανταστικό 👏
Perfecto!
ጣልያንኛን ይማሩ - ማዳመጥ እና መናገር ትምህርት ejm
Η εφαρμογή είναι τόσο χρήσιμη και διδάσκει την ιταλική γλώσσα με εύκολο τρόπο. Η χρήση του είναι τόσο εύκολη και δεν είναι ενοχλητική από τις ακατάλληλες διαφημίσεις που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων σε άλλες εφαρμογές. Και η ποιότητά του είναι καλή, φαίνεται ωραίο οπτικά και το περιεχόμενο είναι κατανοητό. Είμαι 13 και έμαθα τα ιταλικά εύκολα, χωρίς τη σχολή, χωρίς μαθήματα, και τα μαθήματα της εφαρμογής είναι ενδιαφέροντα και όχι δύσκολα.
Τέλειος
αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή για να μάθετε. σας ευχαριστώ παιδιά
Me voithise poli