Post by nearexinlaiblom on Mar 9, 2022 10:22:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ ALONE... ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ALONE... IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko vseh ▞▞▞
▞▞▞ ALONE... 2022 version ▞▞▞
Umetniški slog je popolnoma lep in igranje je peklensko zadovoljivo
Všeč mi je, da je vsakič drugače. In kontrole so zelo enostavne in odzivne.
To je odlična igra, a noro težka.
res uživam
Ta igra je treba imeti. Všeč mi je hitro igranje iger ter lepo in ostro vektorsko grafiko. To je kot Super Hexagon na način, da začnete s težkimi težavami, kar se zdi, da nekateri ljudje sovražijo. Obrnjeni kontrolniki so lepi, vendar menim, da bi lahko nekaterim ljudem res poškodovali prvi vtis o igri, če bi bili vklopljeni od začetka. Osebno mi je všeč ta igra in zvočni posnetek je neverjeten.Če vam je všeč Super Hexagon, vam bo všeč ta. Opomba: lepo bi bilo vedeti, v kakšni ločljivosti igra igra.
Čudovita igra, tekoča s čudovitim zvočnim posnetkom. Nekatere težave s programiranjem, vendar ne prehude.
ALONE... آرکیڈ ruia
ALONE... Arkádové bny
Na mojem telefonu je napaka v igri, upočasni se nato ustavi po 1000 m. Uporabljam Oneplus 2
Odlična igra, bi radi videli še nekaj načinov igre? ali pa lahko nadgradite ali prilagodite ladjo, kot jo igrate, vendar je še vedno odlična igra, vredna nakupa
Zasvojenost na vse konce. Samo želite priti na naslednjo raven, neskončna omejitev igranja je super
Ne bi mogel več vprašati. Ko bi le lahko dobil zvočni posnetek sam.... Sicer pa najboljša stranska igra, kar sem jih igral.
Za starejše je težavnost strma zaradi potrebe po hitrih refleksih, sicer pa dobra. Edina kritika je, da potrebuje nekaj drugačnega, da se bolj izstopa od neskončnih tekačev, kot je Canabalt, potrebuje odzivno podporo chromecast, če je to mogoče, in kontrast pokrajine na poletnem soncu omogoča, da igre ni mogoče igrati na prostem, tudi na Nexusu 9, vendar so to manjše težave. Dodal bom le oceno Matthewa Blewetta, izvršnega direktorja IT, ki bi res moral vedeti, kako poslati e-poštno poročilo o napaki namesto igre, ki je vredna slabih 1,50 £, je nekoliko nepoštena, zato jo jemljite s ščepcem soli – deluje na vse od mojih 4 sodobnih naprav.
Igra je nemogoča, če lahko začnete le v težkih težavah. Želim si, da bi dobil vračilo.
Takoj po tem, ko sem prebral odgovor na mojo prvotno recenzijo, sem se odločil, da bom igro ponovil. Seveda sem takrat premagal... Hvala fantje za odgovor, vendar mislim, da tega vračila ne bom potreboval.
kontrole so popolne, igranje je zahtevno, ne da bi bilo frustrirajoče. Igranje je preprosto, vendar dovolj izpopolnjeno in prefinjeno, da ga je mogoče zelo ponoviti.
odlična igra, priporočam nakup
Vredno vsakega penija. Všeč mi je igranje in koncept. Optimizacija pa ni tako dobra, kot bi lahko bila, imam napravo Snapdragon 800 in med igranjem uspe spustiti nekaj sličic. Tega ne razumem iz drugih iger. Vendar to nikakor ne pokvari izkušnje, le nekaj za izboljšanje v kasnejši posodobitvi.
Candy Crush Saga Boshqalar brkm
Zelo omejena igra. Bilo bi v redu kot brezplačna preizkusna različica, vendar je ne morem priporočiti, kot je.
Igra je izjemno težka, flappy-bird težka. Morda bi dodajanje nižje težavnostne stopnje za začetnike, ki se začne počasi in nato pospešuje, izboljšalo zgodnje igralce. Kakorkoli že, zasvojenost.
Kontrole so zelo odzivne, premisa je preprosta in igra je odlična.
ALONE... আর্কেড qmqv
Preprosto, zabavno, zasvojenost in izziv. Uživam v videzu, zvoku in občutku te igre. Kontrole so zelo občutljive, tako da lahko resnično nadzorujem shuttle.Potrebovali so mi 3 poskuse, da sem razumel občutljivost. Vsekakor dobra stvar! Samo 2 dolarja!
Atmosfersko, zahtevno in avdiovizualna poslastica.
Jaz ljubim to igro!!!! Zabava. In preprosto ...
Ta igra je neverjetna, lahko je dovolj
ODLIČNO!
Od enega razvijalca iger do drugega, ste to uspeli. Popolnoma obožujem.
ALONE... Аркады ipc
Zelo dobro opravljeno.
Odlična aplikacija za izgubljanje časa. Glasba je odlična, kot tudi videz. To je nekoliko lažje, če obrnete kontrolnike in ne pomikate po zaslonu.
Odpraviti je treba dve težavi: 1. Napaka, zaradi katere se igra ne zaveda, da ste mrtvi, in vas prisili, da zaprete aplikacijo za ponovno predvajanje. (Verjemite, da se to zgodi, ko nimate internetne povezave, in začnite novo raven. Igra poskuša pridobiti rezultate, vendar ne more povzročiti hrošča.) 2. Prekomerna občutljivost na tablicah. Igra se na telefonih igra neverjetno, toda na tabličnem računalniku (v mojem primeru Nexus 7) komaj premikam prst, preden kapsula odleti v eno smer. Sicer pa izjemna igra in zvočni posnetek. Super zasvojenost.
Je pretežko, nisem napredoval, kar se je začelo zabavno, je postala bolečina v hrbtu. Ali obstaja način, da nam olajšamo?
Res lepa mala aplikacija. Lep dizajn in smešno zasvoji igra. Prekleto težko pridobiti dodatne ravni uma. Tudi kakšen je pomen balvanov, ki imajo rumen obris? Samo da so ogromni?
Všeč mi je, kako se majhni koščki kamna odbijajo od vaše ladje in jih potisne potisnejo nazaj. Tudi glasba je super. Majhna stvar z 2X4B... (Uredi) Ni važno, po branju opisa razumem, da gre za staro različico.
Najboljša mobilna igra vseh časov! Vredno 1 $
Rekli so, da bo zgodba, vendar je to le preživetvena igra v stilu helikopterja. Ni slabo, ampak upal sem na več.
Pravkar sem kupil igro, na zaslonu za izbiro igre piše "Veteran", pod njim pa "-Hard- Zakaj bi se igra začela težko? Ne najdem nobene nastavitve za spremembo težavnosti? Zakaj bi rekel "težko", če obstaja ni srednja ali enostavna možnost? Zakaj bi se igra začela pri "veteran"? Ali se ne bi smela začeti kot novinec, začetnik, pripravnik ali kar koli drugega? Kot navaden igralec bi rad imel nastavitev za spremembo težavnost nečesa, kar lahko dejansko igram. Ne bom ur vadil nobene igre.Tu ali tam želim za nekaj minut odvrniti misli in dejansko napredovati v igri. Trenutno se mi zdi nemogoče sploh priti na naslednjo "zaklenjeno" raven, karkoli že to pomeni.
ALONE... Arcade fyw
Ta igra je neverjetno hitra. Popolnoma neprizanesljiv in popolnoma zasvoji. Imel bom srečo, če bom nocoj zaspal. Glasba je super, grafika je minimalistična in lepa. Dobro porabljen denar.
Vrže vas v globino, vendar se ne morete zadovoljiti!