Post by nearexinlaiblom on Mar 9, 2022 10:32:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love \u0026 Pies - Merge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love \u0026 Pies - Merge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator ištvermė ▞▞▞
▞▞▞ Love \u0026 Pies - Merge 2022 version ▞▞▞
Pažiūrėjau energijos skelbimą ir jis uždarė programą, bet nesuteikia nei energijos, nei galimybės žiūrėti dar kartą. Toks godus ir nesąžiningas!
Labai liūdna, man patinka žaidimas, o meno stilius ir istorija yra tikrai gražūs, bet reikia visos jėgų, norint pagaminti bent vieną prekę vienam užsakymui, o kai kuriems reikia 3 prekių... Pažaidžiu 3 minutes ir uždarau. Abejoju, kad tai padarysiu Žaisk toliau.Liūdna
Žaidimas mielas ir įdomus, tačiau greitai pasiekti bet kur su užsakymais yra brangu, o lentoje nėra pakankamai vietos.
Iš pradžių labai patiko šis žaidimas. Miela istorija, mieli personažai, bet... įvykių neįmanoma užbaigti, nes negalite pašalinti užsakymų, kurių negalite įvykdyti. Kai kurių užsakymų neįmanoma įvykdyti, nebent turėtumėte tęsti kiekvieną kartą, kai atsinaujins energija arba mokėsite pinigus. Jei norite, kad kelios minutės beprotiško žaidimo praleistumėte laiką, žaiskite, bet kitu atveju tai nėra taip malonu.
Man patinka šis žaidimas, bet tai jau antras kartas, kai negaliu įsijungti ir žaisti...
Love & Pies - Merge Puzzle lzf
Man patinka šis žaidimas. „Stoyline“ yra geresnis nei dauguma kitų suliejamų žaidimų. Tačiau sveikata išsenka per greitai.
Man patinka šis žaidimas, bet manau, kad yra keletas patobulinimų, kurie jį pagerintų. Papildykite energiją per protingesnį laiką, galbūt valandą. Prieš įkraudami leiskite generatoriams pagaminti daugiau elementų ir sutrumpinkite įkrovimo laiką. Apmaudu, kai žaidžiama tik penkias minutes, o tada tenka tiek ilgai laukti, kad vėl galėtų žaisti. Ne visi gali sau leisti nusipirkti tiek pasiūlymų, kiek reikia norint gauti tinkamą žaidimo laiką.
Šis žaidimas galėtų būti labai smagus, jei suteiktų daugiau galimybių užsidirbti monetų, o ne tik laukti, kol pasirodys daiktai. Ir aš taip pat sutinku, kad daiktai yra per brangūs. Tai sudėtinga, bet greitai prarandu susidomėjimą žaidimais, kuriuose negaliu pasiklysti. Tai vienas iš tų.
Impara il Giapponese Istruzione bnun
Man daug labiau patinka žaidimas, dabar galiu žaisti daugiau nei 5 minutes vienu metu. Atrodo, kad leidžiate žaidėjams laimėti daugiau deimantų ir monetų. Ačiū
Mano ekrane mirksi elementai sujungimo ekrane, o bandant atlikti istorijos užduotis žaidimas užšaldomas, kartais tai nutikdavo prieš naujausią atnaujinimą, bet aš negalėjau žaisti keletą dienų. Meilė ir pyragai yra vienintelis žaidimas, kurį žaidžiu kelis kartus per dieną ir apmaudu, kad negaliu padaryti jokios pažangos
Negaliu tikrai mėgautis žaidimu, nes jis nuolat stringa. Tai graži koncepcija. Iki šiol jis turi įdomią, bet pagrindinę siužetą.
Labai priklausomybę sukeliantis žaidimas! Puiki istorija ir grafika..
Greitas energijos nutekėjimas! Miela idėja, bet negaliu žaisti, nes energija nutekėja taip greitai. Norėdami mėgautis žaidimu, turėsite išleisti tikrus pinigus ir daug jų. Pašalinama.
Tai puikus žaidimas, bet bankas visada uždarytas, net kai turiu internetą.
Love & Pies – Le jeu de fusion Réflexion qhjl
Ši programa yra siaubinga, galėjau gauti bet kurį kitą žaidimą, ir tai būtų tas pats, per ilgai reikia gauti energijos, o norint ją papildyti reikia naudoti deimantus, be to, deimantai yra per brangūs. Taip pat suprantu, kad užsakymai tampa labai sunkūs ir naudoju daug energijos šis žaidimas yra baisus, nesuprask, tai tuščia vieta telefone, tai baisu 💀
Mėgstu žaidimą, tiesiog reikia norėti energijos, tai vienintelis apatinis dydis
Jokių skelbimų. Puikus siužetas. Gerai nupieštas ir animuotas. Jei jums tinka mikrotransakcijos ir mokate žaisti, šis žaidimas jums. Jei norite žaisti žaidimą nemokamai, rekomenduočiau kitą žaidimą.
Iš pradžių man patiko šis žaidimas, bet dalis mano išsaugotos žaidimo valiutos dingo, o palaikymas negalėjo to ištaisyti ar pasakyti, kas su juo atsitiko. Nuviliantis.
Miela istorija ir personažai. Šiek tiek kvaila, bet nežiūri į save per daug rimtai. Žaidimas yra įdomus, jei neprieštaraujate laukti, todėl jį galima žaisti trumpai kelis kartus per dieną, pavyzdžiui, laukiant. Viena problema: išleisdami brangakmenius, pridėkite patvirtinimo raginimą arba anuliavimo mygtuką. Pasiūlymas pirkti papildomą prekę yra ekrano apačioje ir aš netyčia išleidau pusę įvykio brangakmenių vienai prekei bandydamas paspausti telefono pagrindinį mygtuką. Nesidžiaugia tuo.
Patinka iki šiol, todėl kiekvieną kartą tenka susijungti nuo nulio, norint atnaujinti „Producer“ elementus, jei tik gaunate tokio paties lygio elementą. Atnaujinimas užtrunka daug ilgiau ir užima daugiau vietos nei norėtumėte. Tačiau atrodo, kad daiktus klientams sukurti pakankamai lengva. Kol kas 😅🤞
Man patinka šis žaidimas dėl įdomios istorijos, mielo meno stiliaus ir lengvai išmokstamos mechanikos, bet sutinku su daugybe atsiliepimų, kuriuose teigiama, kad šis žaidimas nenori, kad žaistumėte. Beprotiškai lėtas generatoriaus dalių padidėjimas, didėjantis užsakymų užpildymo sunkumas, kartu su ribota lentos vieta yra toks varginantis! Turi būti daugiau galimybių atnaujinti savo generatorius!! redaguoti: PRAŠOME PAŠALINTI SAMĄ IŠ BŪSIMŲ ATNAUJINIMŲ ARBA PAtaisykite JO ELGSENĄ, JIS YRA PATOGIAUSIAS PERSONAUS
linksma! bet asmeniškai energijos kepurė turėtų būti didesnė
Love & Pies - Merge Puzzle lzf
Stilius žavingas. Žaidimas yra mielas, o personažai yra geri. Vienintelė žaidimo problema yra gerų apdovanojimų trūkumas. Lygio apdovanojimai apskritai yra gana menki. Jei kai kurie atlygiai būtų geresni, galėčiau labiau leisti tam tikrus pinigus, bet rožinės spalvos lankeliai paprastai yra gana silpni ir gerą energijos dėžutę gausite tik kartą. Man atrodo, kad žaidimas turi laiko limitą, kiek laiko jis bus įdiegtas. Aš bandžiau padaryti tą baltą katę daugiau nei mėnesį.
Aš žaidžiau 45 valandas ir baigiau žaidimą. Nuo monetos iki siužeto kaina yra tiesiog atsitiktinė arba 18? Iki 90 monetų. Pusė lentos jau užpildyta užrakintais daiktais, kuriuos gausite vėliau žaidime. Daiktų traukimas yra geras, norėčiau, kad galėtumėte gauti daugiau. Jei trauksite už daiktų ir iki galo nenusausinsite, tai atsimins nuo to ir duos tik nustatytą kiekį. Yra atsitiktinių pinigų uždirbimo įvykių, kurie padeda pagreitinti žaidimą, tačiau paprastai tai yra lėto tempo žaidimas.
Linksma istorija lėto sujungimo žaidime. Atrodo, kad energijos išeikvojama greitai ir per lėtai prisipildo tiek, kiek reikia norint pagaminti daug žaidimo elementų. Užsakymai gali užtrukti kelias savaites. Vieno užsakymo, gauto pirmą dieną, kai atsisiunčiau žaidimą, pildymas užtruko apie 3 savaites! Nėra gero būdo užsidirbti brangakmenių žaidime neišleidžiant tikrų pinigų. Energijos dėžutė, kurią galite žiūrėti vaizdo įrašą, suteikdavo jums 100 energijos atgal, bet dabar tai negarantuojama, todėl lentoje bus daugiau dalykų.
Visai neverta, sakys, kad atnaujink, tada jis neveiks ir nutrūks.😐😑😶
Love & Pies - Merge ปริศนา ctf
Labai laukiu, kol galėsi pereiti į kitą etapą. Net pinigų išlaidavimas nepadeda. Iš pradžių patiko, dabar nelabai
Geriausias iki šiol matytas sujungimo žaidimas, puiki istorija, nuostabus personažo dizainas... Man tai tiesiog patinka ❤️
labai gera istorija ir geras žaidimo tempas
Geras žaidimas, bet jį lengva pamiršti, nes energijos reikia laukti amžinai.
Jei nežaidžiau visą tą laiką, kai miegojau, dėl to, kad užmigau, kaip galiu tik du kartus bakstelėti, tarkime, kavos neršytoją. Juokinga! Daiktai kainuoja per daug ir, nors šis žaidimas man patiko kaip laiko švaistymui, jis pradeda džiuginti.
Žaidžiu daug sujungiamų žaidimų .. ir šis žaidimas turi potencialo.. bet jis yra 2 lėtas, palyginti su 2 kitais sujungiamais žaidimais .. pasidaro nuobodu 2 greitai .. mano patarimas 2 kūrėjams. žaidimai yra .. pagreitinti. šiek tiek xx
Neįtikėtinai įdomus ir priklausomybę sukeliantis žaidimas. Man patinka šis menas ir man reikia rasti daugiau laiko juo žaisti. Labai rekomenduojama
Tai mielas ir gerai apgalvotas žaidimas. Tačiau kai kuriuos būtų galima pakeisti, kad būtų šiek tiek geriau. Turėtų būti renginių ir nemokama kasdienė. Galbūt pridėkite daugiau šansų gauti daiktų, skirtų krosnims sukurti, medų, bakalėjos prekes ir tt... Pokalbiams pradėti nereikia tiek daug pinigų. Potencialo yra daug, bet jūs, vaikinai, kūrėjai turėtų daugiau pagalvoti, kad žaidimas būtų puikus.
Geras žaidimas būtų malonus žaisti, jei gautumėte 5 žvaigždutes, tačiau kai kurių prekių įkrovimas užtrunka per ilgai, o jūs gaunate tik keletą prekių, o kai kurių prekių užsakymas užtrunka per ilgai.
Kaip teigia dauguma apžvalgininkų, nėra pakankamai žaidimo, kad žaidėjai sugrįžtų neišleisdami tikrų pinigų. Aš esu žmogus, kuris leidžia pinigus žaidimams ir net nusipirkau „pradinį paketą“. Tai nebuvo verta išleistų pinigų. Suprantu, kad jums reikia užsidirbti pinigų, bet jei galiu žaisti tik 10 minučių per dieną neišleisdamas grynųjų pinigų, greitai pašalinsiu. Tiesiog nesmagu, kai žaisti visada apsimoka. Puikus žaidimas / grafika, bet per 5 minutes, kai galiu žaisti čia ir ten, man tai patiko!
Man tai patinka, bet parduotuvė visada uždaryta ir kiekvieną dieną prarandu nemokamų prekių!
Love & Pies - Merge معمایی sfef